Last news in Fakti

15 Октомври, 2014 16:45 670 0

Апелативната комисия остави Стивън Пектов със спрени права

  • стивън петков-
  • парава-
  • апелативна комисия

Името на футболиста бе замесено в скандала с уреждане на мачове на юношеския национален отбор

Апелативната комисия остави Стивън Пектов със спрени права - 1
Снимка: levski.bg

Апелативната комисия на БФС потвърди решението на Дисциплинарната и остави футболиста Стивън Петков със спрени права.

Стивън Петков бе замесен в скандала с опит за уреждане на мачове на юношеския национален отбор по футбол, по време на участието му на Европейското първенство за юноши в Унгария. Днес той бе изслушан от Апелативната комисия, която потвърди наказанието за спиране на състезателните му права.

Причината за това е, че има заведено дело срещу неизвестен извършител, по повод скандала с черно тото. Стивън Петков е юноша на Левски, но през лятото предизвика доста противоречиви реакции, след като реши да премине в школата на Лудогорец. След като името му бе замесено в скандала с уреждане на мачове, договорът на футболиста с тима от Разград бе прекратен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА