18 Октомври, 2014 21:25 978 2

ЦСКА подчини и Литекс

  • цска-
  • литекс-
  • бергонси-
  • тунчев

Червените победиха ловчанлии с 2:0

ЦСКА подчини и Литекс - 1
Снимка: БТА
ЦСКА удари с 2:0 Литекс на стадион "Българска армия" и загря с победа за "вечното дерби" с Левски след седмица. Попаденията в мача забиха Александър Тунчев през първото полувреме и Еденилсон Бергонси в края на мача. Така "армейците" продължиха успешната си серия срещу ловчанлии и вече шести пореден мач нямат загуба от Литекс.

С този успех ЦСКА е твърдо на първото място в класирането, като води със седем точки на Лудогорец и с цели осем на Берое и Левски. "Оранжевите" от своя страна са на незавидното за тях пето място и треньорската позиция на Краси Балъков начело на клуба сериозно се клати.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    fen na Levski sam ama evala na chervenite,igraiat dobre i pobejdavat.
  • 3 VA60

    0 0 Отговор
    Еее евала най-накрая един левскар да каже нещо вярно и правилно