Last news in Fakti

22 Октомври, 2014 19:26 1 085 0

Халф на Левски: Ще бием ЦСКА!

  • цонев-
  • левски-
  • цска-
  • вечното дерби

Радослав Цонев уверен в успеха на Левски

Халф на Левски: Ще бием ЦСКА! - 1
Снимка: БТА
Полузащитникът на Левски Радослав Цонев е оптимист за вечното дерби с ЦСКА този уикенд. Срещата е в събота от 16.00 часа.. Както е известно, армейците са в серия от пет последователни шампионатни победи над "сините" и от "Герена" са решени на всичко да скъсат с тази негативна серия.

„Всички мисли за негативната серия срещу ЦСКА ще се изпарят с първия съдийски сигнал. Когато излезем на терена, всеки от нас ще мисли за победата. Не съм гледал много мачове на ЦСКА през този сезон. Знам, че се движат добре в първенството и са лидери, но нищо повече. Най-опасният им футболист е Маркиньос. Бих отличил и Антон Карачанаков, който също не е никак лош. Ние обаче също имаме стойностни играчи“, заяви Цонев пред "Топспорт".

„Победата в това дерби ще ни върне в борбата за титлата. Знаете колко ценен е един успех над ЦСКА. С него ще се увеличи самочувствието и настроението в отбора. Всичко може да се случи, както и да останем извън Топ 6, но мислим само в положителен аспект и вярваме в съботната победа", добави младокът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА