Last news in Fakti

25 Октомври, 2014 08:54 1 265 2

Пике: Казах на Суарес да не ме хапе

  • жерар пике-
  • луис суарес-
  • барселона-
  • хапе

Очаква се днес Суарес да направи своя дебют с фланелката на Барселона срещу Реал Мадрид

Пике: Казах на Суарес да не ме хапе - 1
Снимка: БТА/ AP

Бранителят на Барселона Жерар Пике заяви, че е предупредил шеговито новата покупка Луис Суарес да не го хапе.

Уругваецът бе привлечен от каталунския тим през това лято за 95 милиона евро, но едва днес ще направи своя официален дебют с фланелката на Барса. Причината е, че той изтърпя 4-месечно наказание за ухапването на Джорджо Киелини по време на мача между Италия и Уругвай на световното първенство в Бразилия.

„На последната тренировка той се затича към мен и аз се пошегувах „Хей, не ме хапи!”. Луис просто се усмихна. Той знае, че не е редно да прави това по време на футболен мач”, заяви 27-годишният защитник пред ESPN.

„Случилото се е в миналото, той се извини. По време на тренировките е много борбен. Дори да бъде ритнат, няма да падне. Никога. Продължава, опитвайки се да вкара гол, дори да е бил ритнат или дръпнат за фланелката”, сподели още Пике.

Днес от 19:00 часа българско време Барселона гостува на Реал (Мадрид) в среща от деветия кръг на испанското първенство. Каталунците все още нямат допуснат гол във вратата си и са едноличен лидер в класирането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 2 Отговор
    Взе да се пълни с човекоядци европата. Толкоз ли нямаше някой по-нормален?
  • 2 Симеон Тасев

    0 0 Отговор