Last news in Fakti

27 Октомври, 2014 16:49 2 504 4

Кубрат Пулев: Сам ще проверя дали брадичката на Кличко е от стъкло

  • кубрат пулев-
  • владимир кличко-
  • бокс

Българинът се чувства напълно подготвен за предстоящия си мач за световната титла по бокс

Кубрат Пулев: Сам ще проверя дали брадичката на Кличко е от стъкло - 1
Снимка: БТА/AP

Кубрат Пулев заяви, че е напълно подготвен за престоящия си мач за световната титла по бокс с Владимир Кличко.

Пред украинския вестник „Спорт Севодня“ българинът признава, че отлагането на мача му е помогнало да проведе още по-сериозна подготовка. Към момента той се чувства в пика на своята форма и е готов за най-важната среща в своята кариера, която ще се проведе на 15-ти ноември.

„Възобнових подготовката си за мача без проблеми.  Даже е хубаво, че имах повече време да се подготвя за шампионския мач. Аз проведох тренировъчен високопланински лагер в България. Тренирах на височина 2000 метра. Сега продължавам да се готвя в Германия и правя спаринги.

Не искам да разкривам нашите тактически намерения, това ще бъде само от полза за Владимир. Но обещавам на любителите на бокса интересен двубой. Защото в последно време Владимир имаше само с един добър съперник - Александър Поветкин.

Аз мисля, че имам всички съставки за победа. Аз съм добре подготвен физически, аз съм бърз, имам добра стратегия. Уверен съм, че боят ще мине по моя сценарий. Макар че искам да кажа, че ние с Владимир не се намираме в еднакви условия.

Само през последния месец аз три пъти сам давал допинг-проби. През тази година общо шест пъти. Това е много, но аз не виждам в това голям проблем. Аз искам всички да знаят, че съм чист. А Кличко има съвършено други условия в договора с антидопингова агенция - той дава допинг-проба само след мач. Аз му предложих: „Владимир, дай да бъдем в равни условия, дай допинг-проба преди мача.“ Но той отказа, позовавайки се на своя договор.

Говорят, че Кличко има стъклена брадичка, но аз нищо не мога да кажа. Ще трябва сам да проверя. Ако го победя ще благодаря на Бог и на своя баща.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Огнян Георгиев

    1 0 Отговор
    Давай смело!!! Ние сме с теб!
  • 2 ххх

    0 0 Отговор
    Бой..бой...бой,
    но по полека с приказките.
    УСПЕХ
  • 3 Огнян Георгиев

    1 0 Отговор
    "Дума дупка не прави" ....Кобрата да спечели двубоя,пък кой каквото иска да приказва......
  • 4 Ехаа

    0 0 Отговор