Last news in Fakti

15 Ноември, 2014 11:53 754 1

Малтийците: Не се страхуваме от България

  • малта-
  • българия-
  • квалификация-
  • клейтън фаила-
  • пиетро гедин

Двубоят между България и Малта е утре вечер

Малтийците: Не се страхуваме от България - 1
Снимка: БТА/ AP

Утре вечер България се изправя срещу Малта в четвъртия си двубой от квалификациите за класиране на Евро 2016. На официалната си пресконференция преди мача малтийците заявиха, че не се страхуват от националния ни отбор и ще търсят положителен резултат срещу възпитаниците на Любо Пенев.

„Не се страхуваме. Надявам се да постигнем добър резултат. Изиграхме два мача с вашия тим и в предишните квалификации, но утрешният мач няма да има нищо общо с тези двубои“, заяви полузащитникът Клейтън Фаила.

„Очаква ни труден мач, знаем какво ни очаква. Доволен съм от това, че моите футболисти не се страхуват. Идваме да играем футбол. Сигурен съм, че с тази настройка ще постигнем добър резултат утре“, сподели треньорът на тима Пиетро Гедин.

„Със сигурност задачата ни ще е тежка, България е добър отбор. Тези квалификации отборът започна колебливо, но за сметка на това срещу нас ще иска да се реваншира за двете поредни загуби. Но ние също ще търсим реванш за загубата с 6:0 в предишния ни мач тук“, каза още италианският наставник.

България започна с победа над Азербайджан, но след това записа две поредни загуби – от Хърватия и Норвегия. Успехът срещу малтийците утре изглежда повече от задължителен. Аутсайдерите са предпоследни в групата без спечелена точка и голова разлика 0:6. въпреки това в последните си мач Малта затрудни Италия и загуби само с един гол разлила.

Пресконференцията на българския селекционер Любослав Пенев ще се състои днес от 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.Половин час по-късно ще започне и официалното занимание на отбора преди европейската квалификация с Малта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    2 0 Отговор
    И правилно........
    ,,Умряло куче не хапе,,
    Трябва двамата с перуките да си отидат и някой свястен човек да започне да се грижи за футбола.Само с ходатайства и разпределяне на порции няма да стане.