Last news in Fakti

16 Ноември, 2014 10:38 782 0

Иван Вуцов: Ще е престъпление, ако не бием Малта

  • вуцов-
  • българия-
  • малта-
  • квалификация-
  • пенев

Трябва да внимаваме, защото в днешно време няма лесно, анализира специалистът

Иван Вуцов: Ще е престъпление, ако не бием Малта - 1
Снимка: БТА
Бившият изпълнителен директор на БФС и бивш селекционер Иван Вуцов смята, че България задължително трябва да победи Малка в днешната европейска квалификация.

"Всички говорим, че Малта е лесен противник, но трябва да се внимава. В съвременния футбол лесно няма. И все пак, ще е престъпление, ако не бием, защото нямаме друг избор", каза Вуцов пред вестник "Тема спорт".

"Ако спечелим и с хубава игра, ще е още по-добре. Лично аз не се съмнявам, че ще спечелим. В предишните квалификации бяхме убедителни срещу Малта - 6:0. Нещата не са се променили кой знае колко. На терена ще видим дали сме си взели поуки от мачовете с Норвегия и Хърватска. Дано момчетата са проумели къде са сгрешили. Реалността е това - да се борим за третото място с Норвегия."

"И Италия, и Хърватска са много, много преди нас. Доказаха го мачовете дотук. Трудно, да не кажа невъзможно, ще е да сме втори. Жалко, че се изложихме срещу Норвегия. Мисля, че оставането на Любослав Пенев начело на националния отбор е верен път. Няма две мнения, той трябваше да продължи работата си. Двете поредни загуби от Норвегия и Хърватска не са плод на негови грешки. Той не играе на терена. Просто с такъв материал разполага, старае се каквото може да направи. Има леко отстъпление, но смятам, че той ще се поправи", завърши Сивия Кардинал.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА