Last news in Fakti

12 Декември, 2014 12:58 1 306 1

Херо ще изгражда Левски от безработни

  • херо-
  • свободни агенти-
  • левски

Специалистът ще вдига Левски с куп играчи, които ще са на проби

Херо ще изгражда Левски от безработни - 1
Снимка: БТА
Планът на треньора Димитър Димитров за вдигане на „Левски“ включва проби на безброй безработни. Клубът няма пари за трансферни суми, а Херо иска да напълни състава с нови. Затова специалистът е подбрал 14 свободни агенти, които да пристигнат на изпитателен срок през януари. 
 
Някои не са играли мач от април-май. Практиката с масови проби не се брои за сериозна във футбола. Най-успелият „син“ треньор Станимир Стоилов дори забрани идването на играчи на оглед. С подобни действия обаче Херо вдигна Черноморец, но - временно, защото после отборът изпадна. Дали Димитров ще дойде на „Герена“ по план от 1 януари не знае още нито той, нито „сините“ фактори Тодор Батков и Георги Иванов. 
 
Среща в понеделник ще реши бъдещето. Въпросът е дали Херо ще приеме да работи в крайната немотия на „Герена“, която няма да му позволи да осъществи по-сериозни идеи за селекция. И ще го принуди да действа „на дребно“ с безчет проби. „Левски“ няма също средства и за неустойки за безбройните играчи, които Димитров иска да изгони. Дилемата е и дали ще му се работи с футболисти, потиснати от по два месеца забавяне на заплати.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    0 1 Отговор
    Западнаха яко, защото нямат вече пари да подкупват съдиите! Нали знаете как "побеждаваха" доскоро - с 14 души...