Last news in Fakti

23 Януари, 2015 16:45 1 507 1

Григор Димитров: Излизам за победа срещу Мъри

  • григор димитров-
  • анди мъри-
  • тенис-
  • победа-
  • мелбърн

През миналата година Гришо победи Анди Мъри на Уимбълдън

Григор Димитров: Излизам за победа срещу Мъри - 1
Снимка: БТА/ AP

Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че срещу Анди Мъри ще излезе единствено за победа.

Хасковлията, който елиминира Маркос Багдатис в третия кръг на Откритото първенство на Австралия в 5-сетов трилър, ще се изправи срещу Мъри на осминафиналите в надпреварата.

„Винаги се вълнувам, когато излизам срещу Мъри. Физически и психически съм готов за мача и ще дам 100% от себе си. Ще изляза на корта, за да спечеля двубоя“, сподели Григор Димитров пред AusOpen.com.

Попитан дали двамата с Мъри са все още добри приятели, Гришо отговори: „Мисля, че двамата се уважаваме взаимно. Когато излезем на корта обаче, всичко се променя, нали така?“.

Шотландецът води с 4:2 победи в досегашните им срещи, но българинът е спечелил единствената във формат три от пет сета - на „Уимбълдън“ през 2014 година.

Григор Димитров и Анди Мъри ще се изправят един срещу друг в неделя, 25 януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    0 0 Отговор
    МЪЖАГА на последък все по малко неща ни карат да се чустваме горди едно от тези неща е ГРИГОР.