Last news in Fakti

23 Януари, 2015 17:48 772 0

Бербатов ще остане в Монако поне до лятото

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • емил данчев

Бербатов има пет гола от началото на сезона във френското първенство

Бербатов ще остане в Монако поне до лятото - 1
Снимка: БТА/ AP

Димитър Бербатов няма да напуска Монако през зимния трансферен прозорец. Това бе обявено от мениджъра му Емил Данчев.

Името на българския нападател бе свързано в последните дни със завръщане във Висшата лига на Англия, като според някои медии интерес е имало от Тотнъм и Кристъл Палас.

„Това е информация, в която няма нищо реално и конкретно. Какво ще стане с Бербатов ще стане ясно през следващите 1-2 месеца. Няма как до лятото той да не остане футболист на Монако, тъй като тимът има цели. Той знае, че се превърна в ключов играч на Монако. Клубът преследва влизане в Шампионската лига и Купата на Франция“, сподели Емил Данчев.

Димитър Бербатов е изиграл 14 мача от началото на френското първенство, в които е отбелязал 5 гола. Освен това бившия нападател на Манчестър Юнайтед има и четири асистенции в Лига 1.

Емил Данчев коментира и ситуацията около младите български таланти и тяхното развитие: „Имаме много талантливо поколение. За контролата с Румъния Петев извика няколко изключително талантливи футболисти. Проблемът не е в таланта и качествата на младите играчи, а в това, че не им се дава достатъчно шанс. Най-вероятно не се работи достатъчно за изкореняване на грешките, които те имат в определени етапи от развитието си.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА