Last news in Fakti

26 Февруари, 2015 09:08 1 112 0

Бербатов: Искахме победата повече от Арсенал

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • арсенал-
  • шампионска лига-
  • победа

Въпреки убедителната преднина българинът не смята, че интригата е приключила

Бербатов: Искахме победата повече от Арсенал - 1
Снимка: Asmonaco.com

Нападателят на Монако Димитър Бербатов заяви, че „монегаските” са искали победата повече от Арсенал и заслужено са я постигнали.

Вчера французите изненадаха лондончани на собствения им стадион и ги победиха с 3:1 на осминафиналите в Шампионската лига, а вторият гол бе дело на 34-годишния българин.

„Арсенал е добър отбор, но в този мач ние искахме победата повече от тях. Не смятам, че тим като Арсенал може да си позволи подценяване, но ако са го направили, това е лошо за тях”, сподели Бербатов пред Sky Sports.

„Никой може би не е очаквал да победим, но ние сме уверени в способностите си. Заслужавахме победата. Въпреки това имаме още един мач, а Арсенал е опасен отбор. Имаме комфортна преднина, но във футбола всичко може да се случи”, каза още българският нападател.

Реваншът между Монако и Арсенал е на 17 март. В другия осминафинален сблъсък вчера Байер (Леверкузен) победи у дома Атлетико (Мадрид) с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА