Last news in Fakti

8 Март, 2015 18:29 1 073 1

Провал за спринтьорките ни на Европейското

  • лалова-
  • спринт-
  • лека атлетика-
  • финал-
  • европейско първенство-
  • ефтимова

Без българки на финала на 60 метра

Провал за спринтьорките ни на Европейското - 1
Снимка: БТА/АР
Ивет Лалова няма да се бори за медал на европейското първенство по лека атлетика в зала в Прага, след като не успя да се класира за финала на 60 метра. Тя завърши пета в третата серия от полуфиналите, финиширайки за 7,27 секунди, което й отреди 14-о място в крайното класиране. 
 
Финалът в женския спринт ще премине без българско участие, тъй като и Инна Ефтимова не успя да продължи напред. Тя беше пета в своята полуфинална серия, записвайки най-доброто си постижение за сезона - 7,28 секунди. Това й отреди 15-а позиция в крайното класиране.
 
Най-доброто време в бягането беше на Верена Зайлер - 7,08, която бе в групата на Ивет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име (като гост):

    0 0 Отговор
    Жалко...да се родиш човек, да се направиш на кон, че да те бият ма%му№%... Като я знам колко чаровно и красиво момиче беше Ивет, когато се състезаваше на пистите на НСА и какво направи соматотропина с нея- заприлича на Мария Илиева- главата 1/3 от тялото!