11 Март, 2015 12:56 739 0

Погба: Искам скудетото, не мисля за трансфер

  • пол погба-
  • трансфер-
  • скудето-
  • ювентус-
  • мино райола

Погба е желан от някои от най-големите клубове в света

Погба: Искам скудетото, не мисля за трансфер - 1
Снимка: БТА/ AP

Полузащитникът на Ювентус Пол Погба заяви, че не мисли за евентуален трансфер, а е фокусиран само върху спечелване на титлата в италианското първенство.

Агентът на французина Мино Райола е предупредил Барселона, че ако иска да привлече 21-годишния халф, трябва да приготви 200 милиона евро – за трансферна сума и заплата.

„Смятам, че трябва да съм по-фокусиран върху представянето си на терена, защото от тези слухове и суми на човек може да му се завие свят“, сподели Погба пред Corriere dello Sport.

„Фокусиран съм в спечелване на скудетото и не мисля за друго. Ако искам да стана велик играч, то трябва да се трудя повече“, сподели още полузащитникът на „бианконерите“.

Ювентус привлече Погба през 2012 година. Въпреки че халфът поднови договора си с клуба до 2019 година, за сериозен интерес към него се говори от страна на най-богатите клубове в Европа, сред които Барселона, Реал (Мадрид) и Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА