23 Април, 2015 12:00 594 0

Андрес Иниеста недоволен от формата си

  • андрес иниеста-
  • форма-
  • недоволен-
  • барселона

Барселона се бори за требъл през този сезон

Андрес Иниеста недоволен от формата си - 1
Снимка: БТА/ AP

Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста не е доволен от формата, в която се намира.

30-годишният испанец асистира на Неймар за първия гол срещу ПСЖ (2:0) в Шампионската лига, но в Примера дивисион все още няма гол или асистенция от началото на сезона.

„Щастлив съм от начина, по който се получиха нещата при гола на Неймар. Аз обаче не съм доволен от формата, в която се намирам“, заяви Иниеста пред AS.

Барселона може да спечели требъл през този сезон. Каталунците се класираха за полуфиналите в Шампионската лига, водят с 2 точки пред Реал (Мадрид) в Примера дивисион, а освен това ще играят и финал срещу Атлетик (Билбао) за Купата на краля.

„Навлизаме в решителната част от сезона и се чувстваме добре. Ще изиграем оставащите мачове до края с положителна нагласа“, каза още Иниеста.

Според него предстоящото дерби с Еспаньол в събота „не е война, но е специален мач“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА