Last news in Fakti

27 Април, 2015 15:48 1 228 2

Ад чака Лудогорец на „Герена“, билетите за сектор „Б“ свършиха

  • левски-
  • лудогорец-
  • купа на българия-
  • билети-
  • сектор б-
  • фенове

Турнирът на Купата на България е последна възможност за Левски да се класира за евротурнирите догодина

Ад чака Лудогорец на „Герена“, билетите  за сектор „Б“ свършиха - 1
Снимка: БТА

Истински ад очаква Лудогорец на стадион „Георги Аспарухов“ в сряда. Разградчани гостуват на Левски в среща-реванш от турнира за Купата на България, като първата завърши при нулево равенство.

От пресцентъра на „сините“ съобщиха, че билетите за сектор „Б“ са свършили. Очаква се над 10 хиляди привърженици да подкрепят любимия си отбор срещу Лудогорец.

„Уважаеми фенове, искаме да ви уведомим, че пропуските за сектор „Б” за предстоящия реванш с Лудогорец в полуфиналите за Купата на България бяха изчерпани. Във фен магазина на улица „Тодорини кукли” 47 все още се продават билети за сектор „В”, като поради засиления интерес бяха отпечатани допълнителни бройки“, се казва в съобщението.

Мачът е с начален час 18:45. Това е последната възможност на Левски да си осигури място в евротурнирите през следващия сезон.

Ако отстрани Лудогорец, тимът от „Герена“ ще се изправи срещу Черно море на финала в турнира. „Моряците“ победиха Локомотив (Пловдив) с 5:1 във Варна и реваншът изглежда повече от протоколен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишо

    1 1 Отговор
    Всички на стадиона,да подкрепим отбора.Само Левски Европейски. И купата е синя....
  • 2 Валентин Петров

    0 0 Отговор
    .......................И САМО ЛЕВСКИ..........................................