Last news in Fakti

1 Май, 2015 13:15 628 0

Дибала иска единствено в Ювентус

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • палермо-
  • интер-
  • трансфер

Интерес към аржентинеца има и от страна на Интер

Дибала иска единствено в Ювентус - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Нападателят на Палермо Пауло Дибала иска трансфер само и единствено в Ювентус, пишат медиите в Италия.

Името на 21-годишния аржентинец е свързвано с редица клубове, сред които Арсенал, ПСЖ и Интер. Според Calciomercato обаче играчът желае да носи екипа на „старата госпожа” от следващия сезон.

Интер също се интересува от Дибала, който прави фурор в калчото през този сезон, но „нерадзурите” трудно ще покрият условията на финансовия феърплей на УЕФА, ако го привлекат.

Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини на няколко пъти заяви, че ще продаде „бижуто” си, само ако получи висока сума за него. Според някои издания Дибала струва около 50 милиона евро.

Въпреки това се смята, че Ювентус, който е на крачка от четвърта поредна титла в Италия, ще предложи играч в замяна, за да свали от исканата сума.

Съотборникът на Ивайло Чочев има 13 гола от началото на сезона в калчото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА