Last news in Fakti

21 Май, 2015 11:21 728 1

ЦСКА обжалва решението за взимането на лиценза

  • цска-
  • обжалва-
  • лиценз

Милко Георгиев вярва, че всички препоръки на футболната централа са изпълнени

ЦСКА обжалва решението за взимането на лиценза - 1
Снимка: БТА

Ръководството на ЦСКА ще обжалва решението на БФС, според което клубът остава без лиценз за участие в евротурнирите и А група.

Вчера в офисите на „червените“ е пристигнало писмо от футболната централа, в което се потвърждава, че те губят лиценза си заради проблеми в документите от НАП, които трябва да удостоверят, че дълговете на отбора са гарантирани или тяхното изплащане е започнало.

„Вече подготвяме документи за обжалване, защото смятаме, че част от решението е юридически необосновано. Изпълнени са всички препоръки на футболната централа. Оптимист съм, че в крайна сметка ще спечелим обжалването.“, заяви един от главните акционери в клуба Милко Георгиев пред „24 часа“.


Всичко е в ръцете на трима души. Председател на апелативната комисия по лицензирането е Николай Георгиев. Той заемаше същият пост през 2008 г., когато за първи път бе отнет лиценза на ЦСКА за участие в евротурнирите. Тогава той бе обвинен от Александър Томов, че е изпълнил политическа поръчка от правителството на Станишев.

Член на комисията е Юлиан Желязков, който дълги години е бил юрист в НЕК, но сега е в частния бизнес. Последният член е зам. изпълнителният директор на футболната централа Антон Попов. Последната истанция, която може да реши проблема е Изпълкомът на БФС, който с извънредно решение може да остави нередовните клубове поне във футболния елит.

Последният вариант пред ЦСКА е обявяване на фалит и сформирането на ново дружество, което да започне от четвърта дивизия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    КАКВО ЛОЩО ИМА ДА ЗАПОЧНАТ ОТ 4 ДИВИЗИЯ ?