Last news in Fakti

29 Май, 2015 13:56 702 0

Любо Пенев: Дано случаят с ФИФА достигне и България

  • любослав пенев-
  • цска-
  • фифа-
  • литекс-
  • скандал

В неделя ЦСКА ще изиграе последния си мач за сезона

Любо Пенев: Дано случаят с ФИФА достигне и България - 1
Снимка: БТА

Дано скандалът и случките във ФИФА, които имат една верижна реакция, стигнат и до България, заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев.

Наставникът на „червените“ коментира арестите на високопоставени служители на световната футболна централа. Функционери на ФИФА бяха задържани с обвинения за измами и корупция.

„Дано скандалът стигне и до България и да се вземат абсолютно същите мерки. Да се направят и проверки, които ще докажат същото“, каза още наставникът.

„Не знам, но дочувам, че и в България се случват подобни неща. Щом посмяха във ФИФА, защо да не посмеят и в Българския футболен съюз?“, заяви Пенев.

В неделя ЦСКА ще изиграе последния си мач от сезона – домакинство на Литекс. „Армейците“ са пети във временното класиране на „А“ група, като нямат победа за първенство от месец декември насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА