Last news in Fakti

7 Септември, 2011 13:18 880 0

Стилян Петров отрече неразбирателство с Боби Михайлов

  • стилиян петров-
  • софия-
  • боби михайлов

"Ще продължа да играя за страната си със същия ентусиазъм от първия до последния си мач"

Стилян Петров отрече неразбирателство с Боби Михайлов - 1
БГНЕС

32-годишният футболист коментира слуховете за неразбирателство с Боби Михайлов, който се е опитвал да му попречи да подобри рекорда му, като заяви: "Много хора говорят за това нещо, но аз не вярвам да е така. Борислав е приятен човек. Глупаво е да се пишат подобни спекулации. Това, което е постигнал като играч и човек е невероятно", съобщи БГНЕС. Стилян Петров вече има 104 мача за националите след злополучния мач с Швейцария, докато Михайлов има 102.

"Хората говореха, че когато счупя рекорда за изиграни мачове ще се откажа от националния отбор, това обаче няма да се случи. Ще продължавам да играя за България докато мога", заяви Стилиян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА