5 Юни, 2015 17:29 745 0

Кралев направи първа копка на спортен комплекс за 40 млн. лева край Каварна

  • красен кралев-
  • първа-
  • копка-
  • комплекс-
  • каварна

Спортният минисър е категоричен, че курортните комплекси имат нужда от добра спортна инфраструктура

Кралев направи първа копка на спортен комплекс за 40 млн. лева край Каварна - 1
Снимка: mpes.government.bg

Да се възобнови  провеждането на автомобилно  рали по българското  Черноморие, което ще  даде  мощен тласък  както за развитието на спорта, така и на туризма - тази идея обсъдиха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и изпълнителният директор на ваканционен  комплекс „Албена“ АД Красимир Станев. 

Спортният шеф присъства на републиканското първенство по футбол за служители от системата на МВР, което се провежда в най-големия ни курорт.  В надпреварата участват 19 отбора, разпределени в шест представителни групи. 

Спортният шеф, заедно с кмета на Каварна  Цонко Цонев,  направи първа копка на ваканционен комплекс „Бялата лагуна“ край Каварна, съвместен проект на курорта „Албена“ АД  и международната туристическа компания „Томас Кук“.  По план той ще разполага с футболно игрище 60/40 м и три тенис корта. Вече е готова  фитнес залата. В проекта са инвестирани близо 40 млн. лева. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА