8 Юни, 2015 12:58 1 167 0

Меси: Искахте требъл? Ето го!

  • меси-
  • требъл-
  • барселона-
  • трофеи-
  • шампионска лига

Постигнахме нещо грандиозно, нека му се насладим, добави Лео

Меси: Искахте требъл? Ето го! - 1
Снимка: БТА/АР
По всичко личи, че звездата на Барселона Лионел Меси е забравил трудната за него 2014 година, когато трябваше да се бори с контузиите и не спечели нито един значим трофей. Лео остана в подножието на върха в Ла Лига, купата на Испания и на световното първенство по футбол, но през този сезон той и неговите съотборници в Барса избухнаха в требъл.

Така каталунският колос стана първият отбор в историята на футбола, който е постигал два требъла.

"Радвам се, че се виждаме тук отново", започна Меси с микрофон ръка при празнуването на требъла на стадион "Ноу Камп" пред феновете на Барса.

"Това е нещо невероятно след трудната година, през която минах. Беше трудно за мен и за всички нас да се вдигнем след миналия сезон. И да го направим отново - това е грандиозно. Сега трябва да се насладим на триумфа. Нямам съмнение, че ще продължим в същия дух."

"Всички в отбора са ентусиазирани, ние искаме да продължаваме да печелим. Искахте требъла? Ето го требъла", завърши Меси.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА