Last news in Fakti

21 Юни, 2015 20:57 1 602 0

В Испания: Рамос ще си тръгне от Реал

  • рамос-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • договор-
  • касияс

Защитникът информирал ръководството за желанието си

В Испания: Рамос ще си тръгне от Реал - 1
Снимка: БТА/АР
Серхио Рамос иска да напусне Реал (Мадрид), информира "АС". Защитникът, който е и втори капитан на отбора, дори вече е съобщил намерението си пред ръководството на клуба. 
 
Основната причина за това е отношението на ръководството, което не е отрекло слуховете, че е желан от Барселона. Според него е било задължително някой от шефовете да даде изявление по отношение на информацията. 
 
Договорът му е до 2017 година, но Рамос не желае да го изпълни и вече е изявил желание за трансфер. Изданието допълва още, че ситуацията около Икер Касияс може да го е принудила да си тръгне. Както е известно, легендарният вратар и капитан на тима е нежелан, но той пък е настоява да изпълни договора си. Към момента яснота по този казус няма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА