Last news in Fakti

11 Юли, 2015 15:42 1 758 0

„Сектор Г“: Това, че ЦСКА играе по села и паланки, не означава, че сме на събор

  • цска-
  • сектор г-
  • фенове-
  • събор-
  • позиция-
  • бой-
  • меле-
  • тетевен-
  • контрола
„Сектор Г“: Това, че ЦСКА  играе по села и паланки, не означава, че сме на събор - 1
Снимка: БТА

Привържениците на ЦСКА от фен клуб „Сектор Г“ осъдиха ексцесиите по време на приятелския мач между „червените“ и Спартак (Плевен).

Вчера столичани загубиха с 0:1 контролата, играна в Тетевен. През второто полувреме част от феновете на ЦСКА си спретнаха масов бой.

Размениха се юмруци и шамари, като не стана ясно каква е причината за напрежението между ултрасите.

От „Сектор Г“ заявиха, че фактът, че ЦСКА играе по села и паланки, не означава, че е на събор. Вижте позицията на фен клуба, публикувана в социалните мрежи:

По повод ексцесиите, които се случиха на стадиона в Тетевен, искаме да съобщим, че Сектор "Г" няма да толерира хора употребили алкохол в прекомерни количества, да помрачават организацията и дисциплината на нашата трибуна, макар и в приятелски срещи.

През последния сезон доказахме, че стягаме редиците и ще продължим да го правим и през новия. Това, че ЦСКА ще играе по села и паланки, не означава, че отиваме на събор, още по-малко и че алкохолът трябва да е водещата сила.

Високото ниво на Сектор "Г" се гради благодарение на много труд и дисциплина, в които трябва да участват всички, искащи да са част от нашата трибуна. Молим всички останали, които имат други намерения, да не пречат с неадекватно поведение, за да не се стига до ситуации "от нищо, нещо".

Очакваме с нетърпение първия мач от редовния сезон, за да покажем отново силата на Сектор "Г"! Всеки един мач от него ще бъде урок по поведение, дисциплина и 90 минути пълна подкрепа!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА