Last news in Fakti

16 Юли, 2015 14:16 924 0

ЦСКА освободи Григор Долапчиев

  • цска-
  • григор долапчиев-
  • освободен-
  • нападател-
  • долапчиев-
  • христо янев

Нападателят е бил информиран от треньора Христо Янев, че вече няма място в отбора

ЦСКА освободи Григор Долапчиев - 1
Снимка: БТА

Григор Долапчиев вече не е част от ЦСКА. 21-годишният нападател бе освободен от треньора на „армейците“ Христо Янев.

„Приятели, чаках с нетърпение да се завърна в клуба, в който израснах и обичам от дете ! Въпреки загубата на професионален лиценз на клуба желаех да помогна на отбора, да се завърне възможно най-скоро в професионалния футбол. Уви, само моето желание и любов към клуба не са достатъчни“, написа футболистът в профила си във Facebook.

„Трябва и взаимност. За мое огромно съжаление аз няма да бъда част от отбора на ЦСКА, което разбрах от г-н Христо Янев. Пожелавам успех на отбора в нашите сърца! Завинаги от ЦСКА”, написа още юношата на „червените“.

Григор Долапчиев взе участие в две контроли на ЦСКА преди старта на сезона във „В“ група, където ще играят „армейците“ през следващия сезон.

По всичко изглежда обаче, че наставникът на ЦСКА Христо Янев не е останал впечатлен от представянето му и го информира, че няма да разчита на него. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА