Last news in Fakti

25 Септември, 2011 10:10 571 0

Рууни пропуска още два мача на Юнайтед

Рууни пропуска още два мача на Юнайтед - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

 

Уейн Рууни ще бъде извън терена още минимум седмица и така той ще пропусне срещите на Манчестър Юнайтед срещу Базел от Шампионската лига и с Норич от първенството, което ще даде нов шанс за изява на българина Димитър Бербатов.

Вчера той замени Рууни в стартовия състав на "червените дяволи" срещу Стоук и игра през целия мач, но не успя да вкара първия си гол за новия сезон. Самият Рууни написа в Туитър малко преди двубоя със Стоук, че се надява да бъде готов за мача с Базел. Неговият наставник Алекс Фъргюсън обаче каза след срещата с "грънчарите", че не смята да рискува със здравето на голямата звезда на отбора и той ще отсъства още най-малко една седмица.

Тази новина не може да не тревожи и селекционера на Англия Фабио Капело, който се надява да разполага с максимално силен състав за европейската квалификация с Черна Гора на 7 октомври. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА