Last news in Fakti

28 Ноември, 2015 23:30 9 069 7

Фюри пропя преди боя с Кличко

  • фюри-
  • кличко-
  • пропя

Тайсън Фюри демонстрира отлично настроение преди двубоя с Владимир Кличко в Дюселдорф в събота вечер. Фюри грабна микрофона и изпя песента "Wind Beneath My Wings" на Бет Мидлър на Кличко и щаба му, които седяха край ринга.

"Впечатлен съм. Ако опира до пеене, то аз нямам никакви шансове. Но все пак става въпрос за бокс и там нещата ще изглеждат другояче", коментира Кличко. Самият Фюри е уверен, че ще победи Владимир до шестия рунд, но мнението му не се споделя от повечето специалисти и фенове.

"Тайсън ще излезе на ринга, изпълнен с адреналин. Ще бъде агресивен, но Кличко е твърде опитен. Трябва му един удар, за да защити отново титлите си. Смятам, че двубоят ще продължи 5-6 рунда максимум", смята британският олимпийски шампион по бокс Антъни Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 4 Отговор
    ЧЕСТИТО НА ФЮРИ СПУКА УКРАИНЕЦА
  • 2 опсмопсус

    2 0 Отговор
    Айде бе българомразци, нали плюехте Кубрат.Кличко се оказа смешник с клоуна Фюри.Кличко е б....к прегръщащ и натискащ всички боксьори.Е сега го яде с Фюри.Игра му с лява ръка долу и никакъв гард.Доказа, че Кличко е клоуна с неговите клинчове.

    Коментиран от #3

  • 3 КО брат

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "опсмопсус":

    Ненавиждам тоя охранител на сводници, уличен бияч и ма..н чалгар с име на български владетел, радвам се че опъна кецовете към прожекторите от левачката на Кличко. Винаги е приятно да видиш пребит чалгар - така става ли?!

    Коментиран от #4

  • 4 stefan

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "КО брат":

    Ей за това няма да ни върви на българите. Вечно плюем другите и не си гледаме собствената паничка.

    Коментиран от #6

  • 5 бмв е61

    2 0 Отговор
    нормално кличко е смешен има късмет че настроиха нещата в негова полза срещу кубрат иначе кобрата и той щеше да го бие
  • 6 КО брат

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "stefan":

    Ако благославяме чалгарската простотия и мутрите, да не би да се оправим? Ти си гледай паничката щом те кефи.
  • 7 Чичоти пенчо

    0 0 Отговор
    Всичко е договорка.кличко искаше ако победи да се откаже от бокса.следващия мач с фюри ще го бие около 7 рунд . Там залозите ще са най големи . После ще се оттегли като абсолютен шампион