3 Декември, 2015 11:32 801 0

И Меси изрази съжаление от отказването на Брайънт

  • меси-
  • лейкърс-
  • брайънт-
  • отказване

Аржентинецът с послание към баскетболната звезда във Фейсбук

И Меси изрази съжаление от отказването на Брайънт - 1
Снимка: БТА/АР

Лионел Меси също изрази съжаление от отказването на легендата на баскетбола Коби Брайънт и пожела всичко най-добро на лидера на Лос Анджелис Лейкърс. Той е поредният спортист, който коментира отказването на баскетболиста. Вчера това направи и настоящата звезда на НБА ЛеБрон Джеймс.

Четирикратният носител на Златната топка призна, че Брайънт е станал за него пример и е жива легенда на спорта като цяло.

"Винаги е тъжно да наблюдаваш, когато един спортист завършва кариерата си. Но Коби Брайънт влезе завинаги в историята като един от най-великите. Той е един от тези хора, които ме запалиха по баскетбола. Коби, аз ти желая всичко най-добро в следващия етап на живота", написа звездата на Барселона в профила си във Фейсбук.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА