Last news in Fakti

12 Декември, 2015 17:41 2 357 7

Невиждан скандал в А група! Литекс напусна терена в мача с Левски

  • левски-
  • литекс-
  • а група

Стойчо Стоилов изведе отбора си, след като оранжевите получиха два червени картона

По невероятно скандален начин се разви мача между Левски и Литек в мач от 20-ия кръг на А група.

Спортният ениджър на „оранжевите“ Стойчо Стоилов извади отбора си от терена в края на първото полувреме, след като Литекс остана с 9 души на терена след два червени картона. В 15-та минута червен картон получи Йонсен, след като бутна на два пъти без топка Бедоя. В 20-та минута Асприля се възползва от груба грешка на Милиев и откри за 0:1 в полза на Литекс. В 29-та минута Орачев уцели гредата след удар с глава. В 45-та минута Перес получи червен картон, след като хвана за врата Бедоя, който недоволстваше от симулация на Баривейра.

Последваха няколко минути на разправии, при което Стойчо Стоилов нахлу на терена и заповяда на своите футболисти да се приберат в съблекалнята, след което последва прекратяване на мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 cska

    0 0 Отговор
    кзл
  • 2 1912

    0 0 Отговор
    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ , СРАМ ГОЛЯМ СРАМ !!!БФС ПОРЪЧА СЪДИЯ ЗА МАЧА ЛЕВСКИ- ЛИТЕКС 0:1 !!! НАЙ -ГОЛЯМАТА ГАВРА В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ,КАТО НЕ МОГАТ ДА БИЯТ С ФУТБОЛНИ АРГУМЕНТИ - ПОЛЗВАТ ПРИЙОМИ НА МАФИЯТА !!! ПОРЪЧКОВИ СЪДИИ

    Коментиран от #3

  • 3 abv

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "1912":

    Сложи си очила.В гонг.бг има видео, прегледай го няколко пъти и тогава коментирай.При първия червен картон имаше три удара от играча на ловеч.Един в гърба преди нарушението и две бутания едното ог които доведеу до падането на земята на играча на Левски.При втория една маймуна от Ловеч удари играч на Левски пред очите на страничния съдия и го свали на земята.
    Литекс е един селски боксов отбор.
  • 4 abv

    0 0 Отговор
    Поздравявам съдията .Рядко в България ще видиш съдия да има смелостта да покаже два червени картона на един отбор за едно полувреме.Нали Литекс е селски отбор и явно си мислеха че след първия червен картон ще успеят да издействат червен и на Левски като изнервят Бедоя, но сгрешиха ,а и не знаеха как точно да го направят.
  • 5 НИКОЛОВ

    0 0 Отговор
    Отбора на ЦК на ДПС набира "сила" !!! Като останат в А група само с отбора на Венци Шкембето(Славия) , тогава ще си бият непрекъснато и ще са шампионите на ДПС !!! Фенове , да ви е честито !!!
  • 6 Ярослав Станчев

    1 1 Отговор
    Ми то само това е начина Левски да бие Литекс,ако оранжевите не излязат на терена.Колко още играчи трябваше да изгони рефера,за да могат левскарите да вкарат гол????Колко дузпи и картони трябваше да има срещу Латекса???Селяни,граждани,ама софийския "гранд" гол не можа да им вкара за 2 мача с човек повече.Какво повече има да се коментира??????
  • 7 Волен Сидеров

    1 1 Отговор
    като не могат да бият с игра я с министър председателя я със съдиите я с цялото бфс...-този съдия заслужава да му се отнемат правата за цял живот никога повече съдия...абе кво да коментираме слаб уевски се мъчат със съдиите да печелят.МАЧАТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕИГРАЕ