Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 19:35 859 0

Оперираха успешно Бакари Саня

  • арсенал-
  • саня
Оперираха успешно Бакари Саня - 1
©ЕРА/БГНЕС

 

Успешна операция претърпя френският национален защитник на Арсенал Бакари Саня, който счупи крак по време на дербито на Северен Лондон с Тотнъм, загубено в неделя с 1:2. Инцидентът с участието на 28-годишния Саня се случи през второто полувреме на срещата на "Уайт Харт Лейн", като при борба за една висока топка с Беноа Асу-Екото, той се приземи много лошо и бе изнесен на носилка. 
 
"Бакари Саня премина обстойни прегледи на счупената фибула на десния крак. Като резултат от проведените тестове, Бакари трябваше да претърпи операция", обявиха "артилеристите" на официалния си сайт. "Интервенцията мина по план и няма някаква промяна в първоначалните прогнози, че Бакари ще бъде извън игра за минимум три месеца. Всички в клуба желаят на Саня бързо възстановяване", се казва още в изявлението на тима от Северен Лондон, съобщава БГНЕС. Френският национал ще пропусне двубоите на Франция с Албания и Босна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА