Last news in Fakti

3 Октомври, 2011 11:45 602 0

Бакари Саня аут за три месеца

  • саня-
  • арсенал
Бакари Саня аут за три месеца - 1
©ЕРА/БГНЕС

Френският полузащитник на Арсенал Бакари Саня попълни лазарета на отбора, след като счупи крака си при неудачно падане по време на лондонското дерби срещу Тотнъм. Очаква се десният бранител да се върне в строя след три месеца, тоест около Нова Година.

Инцидентът с участието на 28-годишния Саня се случи през второто полувреме на срещата на "Уайт Харт Лейн", в която "артилеристите" отстъпиха пред "шпорите" с 1:2. В борба за висока топка с Беноа Асу-Екото Саня се приземи много лошо и бе изнесен на носилка. Сега той ще пропусне двубоите на Франция срещу Албания и Босна, съобщава БГНЕС. Сериозна травма получи и друг френски национал - Ерик Абидал. Той нарани ахилеса си по време на двубоя със Спортинг Хихон в неделя, и също няма да играе в предстоящите двубои на Франция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА