Last news in Fakti

7 Януари, 2016 22:27 797 0

Още два мача кредит на доверие за Михайлович

  • милан-
  • синиша михайлович-
  • кредит на доверие

Сръбският специалист трябва да мисли за победна стратегия срещу Рома

Италианският Милан взе решение да даде възможност да се поправи Синиша Михайлович.

Той остава начело на гранда от Милано за още два мача, след загубата с 0:1 на "Сан Сиро" от Болоня в 18-ия кръг от Серия "А".

Сръбският специалист ще води "росонерите" със сигурност с Рома на "Олимпико" тази събота, както и след това в двубоя с Карпи от четвъртфиналите за Купата на Италия в Милано. Чак след тях ще бъде взето окончателно решение за неговото бъдеще, но при две поражения със сигурност ще бъде уволнен.

Силвио Берлускони е крайно разочарован след похарчените около 100 милиона евро през лятото и слабото представяне на "червено-черните" през тази кампания. Милан е на 11 точки от първото място и на цели осем от мястото даващо право на участие в Шампионската лига и на пет от последното място даващо право на участие в Лига Европа, което е заето от Рома.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА