24 Април, 2016 15:39 698 0

Тимът на Чочев надви Тонев и Фрозиноне

  • палермо-
  • чочев-
  • тонев-
  • джилардино-
  • фрозиноне

Голове на Алберто Джилардино и Трайковски донесоха победата на Палермо

Тимът на Чочев надви Тонев и Фрозиноне - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Палермо победи като гост Фрозиноне с 2:0 в мач от 35-ия кръг на футболния шампионат на Италия. Алберто Джилардино в 56-ата минута и Александър Трайковски в 90-ата минута вкараха головете за Палермо.

Българските национали Александър Тонев и Ивайло Чочев бяха резерви за отборите си. Тонев се появи в игра за Фрозиноне в 75-ата минута на мястото на Роберт Гучер. Чочев влезе в 90-ата минута за Палермо, като замени Джилардино.

С осмия си успех за сезона Палермо измести Фрозиноне от 19-ото място в класирането, като се изкачи до 18-ата позиция и има две точки аванс пред предпоследния Фрозиноне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА