20 Септември, 2016 19:43 762 0

Серина: Трябва първо да се възстановя на 100%

  • серина-
  • възстановя-
  • здрава

Бившата номер 1 в света Серина Уилямс бе категорична, че няма да се завърне на корта, докато не е 100% здрава.

Американката триумфира на "Уимбълдън" по-рано през сезона, но не успя да се пребори за титлите на другите три мейджър издания през годината - Откритите първенства на Австралия и САЩ, както и на "Ролан Гарос".

Носителката на 22 трофея от Шлема отстъпи и лидерската позиция в ранглистата на Анжелик Кербер, след като отпадна на 1/2-финалите an US Open пред родна публика.

"Омръзна ми да участвам в турнири без да съм здрава и да губя мачове, които иначе никога не бих загубила, каза пред CNN по-малката от сестрите Уилямс. - Искам да съм сигурна, че съм възстановена от всички контузии или поне на 70-80 процента. Само така ще мога да играя на едно по-високо ниво", коментира Серина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА