Last news in Fakti

26 Октомври, 2016 05:15 769 0

Треньорът на Интер започна с оправданията

  • интер-
  • серия а-
  • оправдания-
  • франк де бур

Интер записа три поредни загуби в калчото

Треньорът на Интер започна с оправданията - 1
Снимка: БТА/ AP

Бъдещето на треньора на Интер Франк де Бур е неясно. Медиите на Апенините пишат, че дните му изтичат и скоро ще бъде сменен.

„Нерадзурите“ записаха три поредни загуби в италианското първенство е се свлякоха до 14-ата позиция във временното класиране.

Според 46-годишния холандец причина за слабото представяне на тима е факта, че той не е имал време да го подготви в предсезонната подготовка.

„Когато имаш повече седмици да се подготвиш за сезона, можеш да опитваш нови неща и да се подготвиш“, заяви Франк де Бур.

„Истинският проблем е, че не изиграхме достатъчно контролни срещи. Интер иска да играе атакуващо, но се изисква време за това“, каза още треньорът на тима, цитиран от Football-Italia.net.

Тази вечер от 21:45 часа Интер приема Торино в среща от десетия кръг на калчото. „Нерадзурите“ ще се опитат да спечелят първа победа в Серия А от 21 септември насам, когато победиха като гости Емполи с 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА