25 Октомври, 2016 05:15 858 0

Интер обмисля да махне де Бур

  • де бур-
  • интер-
  • аталанта-
  • търпение-
  • уволнение

Търпението на ръководството се изчерпва след поредна загуба

Интер обмисля да махне де Бур - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Интер сериозно обмисля дали да уволни треньора Франк де Бур след поредната издънка на тима от началото на сезона. "Нерадзурите" загубиха с 1:2 гостуването си на Аталанта и записаха трето поредно поражение на сметката си и общо четвърти мач без успех в Серия "А". Затова търпението на шефовете започва да се изчерпва, като те се колебаят единствено дали да уволнят холандеца още сега или да му дадат още един шанс в мача с Торино от междинния кръг през седмицата.

За момента е по-вероятно Де Бур да запази поста си поне до сряда, макар това да не е 100% сигурно. В последните часове е имало няколко телефонни разговора между италианските и китайските директори. Президентът Ерик Тохир и изпълнителният директор Михаел Болингброк застават зад Де Бур, докато представителите на Сунинг Груп и директора Пиеро Аусилио не са на същото мнение.

Ако холандецът все пак бъде уволнен, най-вероятно мястото му ще заеме Леонардо, който вече изпълнява ролята на треньор през 2010 година след уволнението на Рафаел Бенитес. Като други варианти се спрягат имената на Андреа Мандорини и Стефано Пиоли. В клуба имат сериозен интерес и към Лоран Блан, но шефовете не са убедени дали искат да подпишат дългосрочен контракт с французина, каквото е неговото желание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА