Last news in Fakti

20 Декември, 2016 14:27 1 413 0

Нападнаха с нож Петра Квитова

  • квитова-
  • обир-
  • нападение-
  • рана-
  • нож

Тенисистката преживя истински кошмар

Нападнаха с нож Петра Квитова - 1
Снимка: БТА/АР

Двукратната шампионка от Уимбълдън Петра Квитова е претърпяла истински кошмар тази сутрин. Тя е била нападната в собствения си дом от мъж с нож. 26-годишната чехкиня има прорезна рана в лявата ръката, която обаче за щастие не е сериозна.

"Петра Квитова е била нападната тази сутрин от непознат мъж, който е влязъл с взлом в дома й с цел обир. Тя има рана на ръката, която не застрашава живота й. В момента за нея се грижат лекари", казва говорителят на тенисистката.

Квитова в момента лекува контузия в ходилото, заради която ще пропусне турнира за смесени тимове „Хопман Къп" в началото на 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА