Last news in Fakti

13 Януари, 2017 04:45 963 0

Прогноза на деня: Лил - Сент Етиен

  • прогноза на деня-
  • прогноза-
  • лил-
  • сент етиен

Домакините от "Пиер Мороа" излизат срещу "зелените" от 21:45 часа българско време

Прогноза на деня: Лил - Сент Етиен - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът ни се спря на срещата от френската Лига 1 между отборите на Лил и Сент Етиен.

През изминалия сезон и двата тима бяха на ръба да се класират в европейските клубни турнири, но в крайна сметка останаха извън челната четворка. През настоящата кампания Лил се представя далеч под очакванията и по средата на сезона е на незавидното 14-о място. Въпреки моментния подем в края на ноември и началото на декември и серията от три поредни успеха, тимът от "Пиер Мороа" отново се върна към загубите.

Сент Етиен все още се крепи на осмата позиция и надеждите за нещо повече остават. Голяма заслуга за това има солидната защита на тима. "Зелените" са допуснали едва седем гола в последните си десет двубоя.

Прогнозата ни за този мач е Х (равенство). Коефициентът за подобен развой на срещата е сравнително висок - около 3.00 при повечето букмейкъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА