Last news in Fakti

9 Ноември, 2011 15:59 675 0

Мъри с 16-та поредна победа

  • париж-
  • тенис-
  • анди мъри
Мъри с 16-та поредна победа - 1
©ЕРА/БГНЕС

Световният номер 3 Анди Мъри се справи лесно с французина Жереми Шарди в мача им от втори кръг на турнира от сериите Мастърс в Париж и си уреди среща с Анди Родик на осминафиналите. За британеца това бе 16-та поредна победа, като последната му загуба бе на полуфиналите на US Open от Рафаел Надал. Мъри нямаше никакви затруднения срещу Шарди и постигна три пробива за крайното 6-2, 6-4 след час и 19 минути игра. Шотландецът не даде нито една възможност за пробива на съперника си и изгуби 12 точки на собствен сервис в целия мач.

В следващия кръг той ще срещне американеца Анди Родик, който вчера отстрани Жулиан Бенето. Бърза победа днес записа и Янко Типсаревич, давайки само един гейм на Алекс Богомолов за крайното 6-1, 6-0, съобщава БГНЕС. По този начин Типсаревич запази шансовете си за класиране на финалите на Световния тур, но за целта трябва поне да стигне до финала в Париж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА