Last news in Fakti

30 Януари, 2017 11:01 754 0

Рос Браун: Състезанията във Формула 1 трябва да са качествени

  • рос браун-
  • формула 1-
  • състезания-
  • спортен директор

Спортният директор на състезанията поясни, че количеството на надпреварите може да се увеличи

Рос Браун: Състезанията във Формула 1 трябва да са качествени - 1
Снимка: БТА/АР

Управляващият спортен директор на Формула 1 Рос Браун, заяви, че има възможност в следващите години в календара да има повече състезания.

През изминалия сезон надпреварите при най-бързите мъже бяха общо 21, което е рекорд в историята. През 2017-а обаче състезанията ще са с едно по-малко, тъй като Гран при на Германия отпадна от програмата.

"Трябва да има баланс между качество и количество. Трябва да се убедим, че състезанията не са в календара просто за да се увеличи броят им. Трябва ни качествени състезания", сподели Браун пред ESPN.

"Няма причина да няма повече надпревари, но не и при настоящата структура на отборите. Ако тимовете разполагат с допълнителни механици и инженери, както е в НАСКАР, е възможно обаче", поясни още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА