Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 14:58 629 0

Според Клозе Германия ще спечели Евро 2012

  • мирослав клозе-
  • йоахим льов-
  • евро 2012
Според Клозе Германия ще спечели Евро 2012 - 1
©ЕРА/БГНЕС

"Този състав на Германия е най-силният отбор в Европа. Без съмнение, ние имаме всичко необходимо, за да спечелим Европейското първенство през следващото лято", заяви голмайсторът на Бундестима Мирослав Клозе.

Таранът на Лацио, който няма да може да играе в контролата с Украйна, заради травма на коляното, вярва, че Йоахим Льов е създал отбор, който може да спечели първото място в Полша и Украйна.

Нападателят, който показва убийствена форма от началото на сезона в Серия А, добави, че "си прекарва прекрасно в италианския клуб", съобщава БГНЕС. 33-годишният Клозе, който бе привлечен през лятото от Байерн Мюнхен, има 6 гола в 10 мача с екипа на "орлите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА