Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 15:16 768 0

Ноле се оттегли от турнира в Париж

  • новак джокович-
  • париж-
  • мастърс-
  • цонга-
  • atp
Ноле се оттегли от турнира в Париж - 1
©ЕРА/БГНЕС

Новак Джокович се оттегли от четвъртфиналния мач с Жо-Вилфред Цонга на турнира от сериите "Мастърс" в Париж, заради неприятната травма на рамото, обяви световния номер едно при мъжете.

"За съжаление, искам да ви информирам, че се оттеглям от турнира. Дадох всичко от себе си, играейки с травмата, но след мача ми вчера ситуацията с моето рамо се влоши и то доста", каза "Джокера" на официалния си сайт. "Искам да се извиня на всички вас, които си бяхте купили билети и искахте да дойдете да ме гледате как играя. Изиграх всичките си мачове на много високо ниво, дадох всичко от себе си, но тялото ми просто трябва да се възстанови", написа още сърбинът.

Джокович все пак прибра 1.6 милиона долара за това, че се появи в Париж, заради правило на ATP, което цели да стимулира топтенисистите да участват в големите турнири, съобщава БГНЕС. Ноле се контузи в полуфинала с Кеи Нишикори на турнира в Базел и сега ще даде всичко от себе си, за да се оправи за финалите на Световния тур, които започват в Лондон на 20 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА