Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 17:22 903 0

Хамилтън спечели втората тренировка в Абу Даби

  • абу даби-
  • формула 1-
  • фетел-
  • бътън-
  • хамилтън
Хамилтън спечели втората тренировка в Абу Даби - 1
©ЕРА/БГНЕС

Люис Хамилтън даде най-добро време във втората свободна тренировка преди неделното Гран При на Абу Даби. Световният шампион Себастиан Фетел, който остана шести, се удари в бариерите, след като не успя да вземе добре завой номер едно.

Той не успя да спре Хамилтън да завърши деня на върха, но това не бива да бъде притеснение за неговия тим, тъй като германецът катастрофира на три пъти в петък през сезона, но след това спечели съответната квалификация.

Съотборникът на Хамилтън - Дженсън Бътън, който бе най-бърз в ранната сесия, остана втори, съобщава БГНЕС. Фернандо Алонсо, който в крайна сметка даде трето време, също се удари в бариерите, след като излетя на същия завой като Фетел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА