Last news in Fakti

2 Март, 2017 22:17, обновена 2 Март, 2017 22:20 1 004 0

Йозил имал търкания с Моу

  • жозе-
  • моуриньо-
  • йозил-
  • реал

Bild публикува част от най-интересните моменти от автобиографията на Месут Йозил, озаглавена "Магията на играта". Книгата предстои да излезе на пазара на 16 март, а в нея бившият футболист на Реал (М) споделя любопитни неща за Жозе Моуриньо.

В началото на престоя му в Реал Йозил разкрива, че е имал доста разгорещени спорове с Моуриньо: "Мислиш си, че два добри паса са достатъчни? Мислиш ли, че си толкова добър, че успеваемост от 50% ти е достатъчна", заявил укорително португалецът. "Погледна ме с тъмнокафявите си очи. Това беше поглед между двама боксьори преди първия първия рунд. Той очакваше моя отговор. В този момент го мразех, макар че в действителност му се възхищавах", споделя футболистът на Арсенал. "Искам да играеш както ти знаеш. Искам да се бориш за топката. Знаеш ли как да се бориш за спорна топка? Не? Ще ти покажа!" След това се изправи на пръсти, прибра ръцете до тялото си и започна да подскача из съблекалнята", разказва Йозил. Месут също се ядосал и креснал: "Щом си толкова гениален, играй ти! Ето ти, облечи фланелката! Ето ти я. Късмет".

Реакцията на Жозе също не закъсняла: "Отказваш ли се? Страхливец. Какво искаш? Да те изкъпя с топла вода и да ти измия косата ли? Искаш ли да си сам или предпочиташ да покажеш на твоите съотборници и фенове какво можеш? Ти си ревльо, отивай под душовете. Не се нуждаем от теб".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА