16 Ноември, 2011 18:45 9 178 3

Донев: Писна ми да гледам прашките на Николета Лозанова и Азис

  • азис-
  • николета лозанова-
  • "децата и футболът"-
  • дончо донев
Донев: Писна ми да гледам прашките на Николета Лозанова и Азис - 1
©БГНЕС

"Писна ми да гледам прашките на Николета Лозанова и да слушам песните на Азис. Искам да виждаме в медиите успяващи и талантливи деца в спорта, вместо това", бяха думите на легендата Дончо Донев на церемонията по награждаването на най-добрите млади футболисти от турнирите в националната програма "Децата и футболът".

"Тази година направихме 22 турнира, а през всички години до сега са минали над 60 000 деца. Трябва да помагаме на децата, защото в тях е бъдещето. На мен ми е омръзнало да гледам по вестници и телевизия прашките на Николета Лозанова и песните на Азис. Много по-интересно би било, ако виждаме по-често тези деца в медиите. Нека им помагаме по този начин, защото в крайна сметка в тях е бъдещето. Някои от тези деца, които са започнали с тези наши турнири вече играят в Европа. Такива са Ники Михайлов и Валери Домовчийски", каза Донев.

Асоциацията на българските футболисти награди най-добрите млади футболисти от турнирите в националната програма "Децата и футболът" за 2011 г. По традиция тържествената церемония се проведе на националния стадион "Васил Левски", съобщава БГНЕС. Младите спортни надежди получиха своите трофеи от най-известните български футболисти и треньори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Гоцов

    1 0 Отговор
  • 2 хм

    1 0 Отговор
    ми на азис никой не иска да ги гледа ама на николета кво лошо?
  • 3 капитен

    0 0 Отговор
    ама тя мн. грозна бее