Last news in Fakti

18 Ноември, 2011 13:29 1 096 1

Играчи и треньори бягат от ЦСКА

  • софия-
  • цска-
  • караджов-
  • разтрогване-
  • договор
Играчи и треньори бягат от ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Рано тази сутрин стана ясно, че вратарят на "червените" Иван Караджов е разтрогнал договора си с клуба.Официално се оповестява, че раздялата е поради неизплатени заплати и е по вина на клуба.На сутрешната тренировка не присъства и кондиционният специалист Иван Йовановски, като за неговото отсъствие няма официална информация.

“Караджов вече разтрогна трудовоправните си взаимоотношения с ЦСКА. Преди малко бях в Борисовата градина във връзка с този случай. Прочетете член 327, алинея Първа, точка 2 от Кодекса на труда. Тази промяна е направена през септември. В нея се казва, че работникът (или служителят) има право да прекрати трудовия си договор без предизвестие, когато работодателят забави изплащането на трудовото възнаграждение. Така че от днес – 18 ноември, Иван Караджов е свободен футболист и няма никаква ангажираност към ЦСКА. Поради тази причина той не се яви на тренировката”, заяви адвокат Петър Величков пред Блиц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 приближен

    0 0 Отговор
    СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЦСКА ЗАВЛИЧАТ ФУТБОЛИСТИТЕ СИ С ПАРИ ! ТОВА Е ОТ КАКТО СА ПОЕЛИ ОТБОРА ! ЗАПЛАШВАТ МОМЧЕТАТА И ГИ ПРЕЦАКВАТ КОГАТО МОГАТ ! САМО СЪД ОПРАВЯ НЕЩАТА ! БРАВО КАРАДЖА !!! СЪДИ ГИ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ И СИ ПОТЪРСИ И ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ А ПЪК ЗА ПРЕМИИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!