Last news in Fakti

22 Ноември, 2011 15:26 745 0

ЦСКА излизат за победа срещу Славия, дават шанс на младите

  • цска-
  • димитър пенев-
  • славия-
  • купата на българия
ЦСКА излизат за победа срещу Славия, дават шанс на младите - 1
©БГНЕС

Някой от младите футболистите на ЦСКА може да получи шанс за изява в мача със Славия за Купата на България, а "червените" излизат за победа в този двубой, обяви старши треньорът на "армейците" Димитър Пенев. "Може да запазим някои от тези, които висят с картони, но все още не сме го решили окончателно. Става дума най-вече за Костадин Стоянов. Може да дам възможност за изява на млад футболист", каза още Пенев.

На терена срещу "белите" няма да излезе и Мишел Платини. "Той има стара контузия и най-вероятно тя е проблемът му в момента. Има няколко дни, в които ще видим дали той ще играе с Лудогорец", обясни треньорът пред БГНЕС, след което уточни, че бразилеца няма да напуска ЦСКА.

"Последните 2-3 години този турнир бе проблем за ЦСКА, но сега е нормално да атакуваме и двете купи. Мачът е на елиминиране и е малко по-различен. Славия стартира лошо в първенството, но последните мачове им са сполучливи, имат и опитен голмайстор", добави още Пенев. Той, освен това, призна, че в тренировъчния процес е залегнало изпълнението на дузпи, но заяви, че се надява ЦСКА да продължи напред в турнира след редовното време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА