Last news in Fakti

30 Март, 2017 08:26 904 2

Меси не псувал съдията, а ... въздуха (ВИДЕО)

  • меси-
  • съдия-
  • псувня-
  • наказание-
  • фифа

Така се оправда аржентинската звезда пред ФИФА

Меси не псувал съдията, а ... въздуха (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Суперзвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси заяви, че не е псувал страничния съдия на мача с Чили, а въздуха... Както е известно, петкратният носител на Златната топка беше наказан за цели 4 мача и гаучосите загубиха първия от тях, падайки с 0:2 от Боливия. Така шансовете на световния вицешампион за класиране на Мондиал 2018 намаля, а следващият мач без Меси е гостуване на Урегвай.

"Моите думи изобщо не са били насочени към асистент-арбитъра, а към въздуха", е написал Меси в обяснението, което аржентинската федерация е изпратила на ФИФА.

Световната централа обаче не показа респект нито към звездата, нито към федерацията. Оказа се, че в Аржентина са разбрали за наказанието на своя лидер от публикация на ФИФА, която не е счела за нужно да информира босовете на аржентинския футбол за решението си.

Според медиите в Испания в изблик на гняв Лео е споменал майката на страничния съдия, който обаче е докладвал обстойно след мача...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро

    1 0 Отговор
    Хе хе. А ние сме яли доматите с колците. Дали ще му се върже някой на това??;)))
    То с Меси или без няма голяма разлика. Мачовете му са за Барселона а не за националния.
  • 2 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Стоичков преди време споменаваше не само майките ... и то по няколко пъти в едно полувреме, но не го наказваха така жестоко :D