Last news in Fakti

28 Март, 2017 14:26 1 394 1

ФИФА погва Лионел Меси

  • меси-
  • фифа-
  • поведение-
  • наказание-
  • аржентина

Тежка санкция грози звездата на световния футбол

ФИФА погва Лионел Меси - 1
Снимка: БТА/АР

ФИФА разпространи официално становище, че разследва поведението на Лионел Меси в края на световната квалификация между Аржентина и Чили през миналата седмица, когато нападателят потърси сметка на съдиите за отсъжданията им. Тимът на играча на Барселона спечели с 1:0, но независимо от това Ла Пулга беше заснет как се кара с арбитрите, а според информациите дори ги е бил обиждал. В тази връзка от световната федерация обмислят дали да наложат наказание на играча. Ако бъде взето такова решение, се очаква то да бъде за между 2 и 4 мача.

Меси се нахвърли словесно върху асистентите Марсело Вангасе и Дюсън Силва. Главният арбитър Сандро Ричи извади пет жълти картон в среща, изпъстрена с цели 43 нарушения. Именно това е и основната нападка на Меси към реферите заради по-твърдата игра на чилийците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 filo

    6 5 Отговор
    За Меси може да се каже само едно нещо - БОГ