Last news in Fakti

2 Април, 2017 18:56 1 343 0

Иванович ще си сменя името на Швайнщайгер

  • иванович-
  • швайнщайгер-
  • фамилия-
  • смяна

Въпреки, че е женена вече девет месеца, сръбкинята не е сменила фамилията си

Иванович ще си сменя името на Швайнщайгер - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата тенисистка Ана Иванович привлича голямо внимание в Германия - родината на съпруга й Бастиан Швайнщайгер. Затова местното издание на списание Gala направи интервю с красивата сръбкиня, в което тя говори открито за съвместния си живот с футболиста, преминал в редиците на отбора от американската МЛС Чикаго Файър.

"Ние сме развълнувани от идването ни в Чикаго, защото тук ще бъде първият ни дом. Досега пътувах постоянно заради тениса, но дойде време за промяна. Искам да успокоя темпото. За мен няма значение къде живея, важното е да бъда заобиколена от хора, които обичам. Кариерата ми беше дълга и напрегната и имах съвсем малко време за себе си и за личен живот. Разбира се, с Бастиан вече мислим за деца", сподели тя.

Ана, която е омъжена за германеца от девет месеца, обяви и още една голяма промяна в живота си. "Официално съм все още Иванович, но скоро това ще се промени", коментира сръбкинята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА