Last news in Fakti

1 Април, 2017 11:00, обновена 1 Април, 2017 11:21 755 0

Дора Милева: Може и да остана

  • дора милева-
  • цска-
  • синдик

Дора Милева направи поредното си изявление, което до голяма степен противоречи на предходните.

Може би все пак ще се окаже, че синдикът на ПФК ЦСКА АД е преосмислил решението си.

"Размислих, може да остана. Ако взема окончателно решение, търгът може да бъде насрочен още за вторник. Той ще бъде в Кърджали. Искам да покажа, че България е правова държава и трябва да се спазват правилата и законите. Ще се вземат строги мерки и няма да има никакви безредици. Бъдете сигурни в това", заяви Милева пред Спортал.

Както е известно, по-рано през деня, а и вчера след несъстоялия се търг, синдикът се оплака, че е била заплашвана и обяви, че ще поиска да се оттегли. Тя бе категорична, че ще разкаже всичко на полицията, след като органите на реда се заеха със случая от "Българска армия".

Ето обаче, че се стига до рязка смяна на намеренията. Остава въпросът от какво е продиктувана тя и дали не е повлияна от странични фактори...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА